09
Noi
07

Amalgam de culori

Un amalgam de culori…sufletul meu rosu, persoana ta verde, multimea mov si omul galben de acolo… Un amalgam de culori, asta e viata. O clipa portocalie a trecut si a fost inlocuita de una neagra, dar o clipa albastra o va urma si pe aceasta, iar apoi… iar apoi alte culori… Curcubeul existentei noastre domneste in intunericul tacerii. De ce sa taci cand poti vorbi? De ce sa taci cand poti rade? De ce sa stai intr-un colt cand iti poti umple viata de culori vii?  

“Asta-i viata” sau “urasc viata asta” ajungem des sa spunem, dar oare nu putem face nimic? Oare nu de noi depinde? De ce sa dam vina pe ea? Viata… cea care ne pertmite totul, cea careia ar trebui sa-i fim indatorati. De ce o gasim mereu vinovata? Pentru ca avem nevoie sa dam vina pe altcineva in afara de noi, pentru ca avem nevoie sa stim ca nu depinde de noi fiindca e mai usor sa nu facem nimic decat sa aceeptam ca noi puteam face diferenta desi nu e deloc usor. Viata… nu pe ea o uram, ci pe noi, nu pe ea o stim vinovata, ci pe noi, dar ne ascundem in spatele unei scuze… Mai bine luam un portocaliu, un violet, un galben, un vedre, un rosu sau un albastru si il intindem de-a lungul vietii noastre. Mai bine luam toate culorile si le punem impreuna. Curcubeul existentei noastre domneste in intunericul tacerii numai daca noi il lasam. 

Akary

Reclame

4 Responses to “Amalgam de culori”


 1. 1 me
  10 Noiembrie 2007 la 3:46 pm

  nu cumva acest amalgam de culori e chiar viata? e chiar ceea ce ne caracterizeaza,ceea ce ne inconjoara,nu e totul?!
  fain tot ce ai scris,dar de unde este acel „curcubeu” de culori,poza adica?:D

 2. 2 thefluffiness
  10 Noiembrie 2007 la 7:57 pm

  So true. Colors make the world go round :)) .

 3. 3 Akary
  11 Noiembrie 2007 la 6:17 pm

  da, amalgamul ce culori e viata, dupa cum am scris si mai sus. Curcubelul, format din mai multe culori, reprezinta existenta noastra, viata fiecarui individ. Cat despre poza, are mai degraba legatura cu un amalgam de culori decat un curcubeu sau cel putin eu asa o vad.

 4. 4 rxx
  11 Noiembrie 2007 la 11:31 pm

  hmm luand totu al gramasa..putem sa zicem ca viata este un curcubeu..ceea ce cam este adevarat(din pct-ul meu de vedere_ deoarece dealungul timpui trecem prin nenumarate ipostaze feicare diferita ce precedenta….fiecare clipa este diferita…vorba aceea „traieste clipa” ,traieste viata…fa un curcubeu cat mai frumos..mai complex…plin de viata…..:)…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: