04
aug.
07

Ce vreau defapt?

De multe ori am intalnit pe internet blog-uri si m-am gandit sa-mi fac si eu unul, dar daca nu se intampla ca intr-o seara sa vad la statusul Jeleului (daca preferi lui Jeleu pot sa schimb, dar ma gandeam ca “lui” se foloseste in general la numele masculne de aia am ales varianita asta) ca vrea un partener pentru acest blog ar mai fi durat ceva pana sa ma apuc (cum zicea si Jeleu despre zilele de luni si 1). Imi place ideea de bolg fiindca este un loc in care iti poti exprima opiniile astfel incat si persoane total necunoscute si cu care altfel nu ai putea intra in contact sa poate avea acces la ele. Nu se stie niciodata ce poti gasi. Poate gasesti persoane care au aceleasi opinii cu tine, poate comment-urile lasate de alte persoane te fac sa iti dai seama de lucru de care nu ti-ai dat seama pana acum pentru ca nu ai pus problema in felul ala. Asa am gandit cand m-am oferit sa fiu partenera ei de blog si de asta imi place ideea de blog.

Totusi, pana aseara nu m-am gandit de unde vine dorinta mea de a-mi exprima parerile in acest mod pentru ca exista bineinteles o diferenta intre a-ti exprima ideile in fata unei persoane si a face acest lucru pe internet. Avand la status pe yahoo link-ul de la blog, o fata care a fost la o clasa paralele cu mine pana in cls a 8-a si pe care nu am ajuns s-o cunosc chiar asa de bine, dar am ID-ul ei a vazut blog-ul si mi-a spus ca i-a placut. M-a intrebat de ce scriu lucrurile astea pe internet (din curiozitate, nu altceva) si dupa ce i-am spus motivele pe care le-am expus si mai sus am incercat sa merg si mai adanc, sa ma gandesc de unde vin si ele. De ce am vrut un blog? De ce am vrut sa-mi exprin astfel parerile? De ce am vrut sa poata citi oricine si nu numai cei pe care ii cunosc? Pana acum am gasit un singur raspuns satisfacator si anume acela ca vreau sa cunosc prsoane noi cu diverse opinii, fie asemanatoare cu ale mele, fie diferite. Bine, de cunoscut mai mult pe hi5 si IMVU, aici mai degraba un fel de discutie despre anumite idei (asta daca primesc commenturi). 

Cu ocazia asta am observat ca, desi era destul de aproape (am invatat in aceeasi scoala si am ID-ul ei de mai mult de un an, tin sa subliniez asta), pana acum nu am cunoscut-o cu adevarat din simplul fapt ca nu am vorbit prea mult cu ea. Este intr-un fel interesant, ciudat oarecum si probabil ironic cum de abia dupa multa vreme descoperi ceva ce iti era la indemana sa descoperi de multe vreme. Acum mi-am dat seama, dar oare cate astfel de situatii au trecut fara sa-mi dau seama? Cate alte persoane nu am cunoscut stiind doar foarte putin despre ele si crezand ca stiu destul? Well…comunicarea face totul. (^_^) 

Cu alte cuvinte, scurt si la obiect: commenturile sunt mai mult decat bine-venite (^_^)

Akary


2 Răspunsuri to “Ce vreau defapt?”


  1. 1 jeleu
    4 august 2007 la 3:14 pm

    partea masculina din mine visa la „lui jeleu” dar lasa. cred in primul instinct.
    ps. blogul asta ne-a apropiat cel putin pe noi…desi ne aveam idurile de mult timp vorbeam rar si atunci despre carti si filme. si uite acum mi-am amintit si cum te cheama. uitasem numele tau, draga paula:”>

  2. 2 Emma
    6 august 2007 la 9:48 am

    Akary. Pe. Blog.

    Am trait s-o vad si p-asta! omg!!!!!!!


Lasă un comentariu


august 2007
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Blog Stats

  • 35.023 hits